SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA - Jihomoravský kraj - Okres Blansko
 
LDT 2018 – „Za starověkou civilizací“

LDT 2018 – „Za starověkou civilizací“

Sbor dobrovolných hasičů Petrovice zastoupený  hlavním vedoucí táboru Janem Filoušem, zdravotnicí a kolektivem vedoucích a instruktorů se již intenzivně věnuje přípravě desátého ročníku oblíbeného dětského táboru.Po řadě kladných ohlasů ze strany dětí i rodičů, hodláme nadále v této tradiční a výchovné zotavovací akci pokračovat i přes drobné komplikace, které jsou s přípravou, organizací i samotným průběhem spojeny.

Stejně jako v předešlých letech jsme se maximálně snažili přiblížit cenu pobytu dětem a jejich rodičům, aby příliš nezatěžovala rodinný rozpočet. Letní tábor pořádaný naším sborem je prioritně určen pro děti z kolektivu mladých hasičů jako součást celoroční činnosti a další zájemce z Petrovic i okolních obcí.

Termín táboru je určen na 7. – 14. července 2018, proto si jej už můžete poznačit do prázdninového kalendáře vašich dětí. Již počtvrté se tábor uskuteční na základně v nedalekém Karolíně, která dětem nabízí příjemné prostředí s kvalitním zázemím,  krásnými lesy a přírodním koupalištěm. Pro děti bude připraven zajímavý program formou celotáborové hry, doplněný dalšími soutěžemi i individuálními
aktivitami.  Téma letošního táboru je ZA STAROVĚKOU CIVILIZACÍ, konkrétně zaměřené na starověké Řecko, a tak je jasná i orientace táborového programu.

Veškeré informace k táboru jsou umístěny na samostatném webu, jak tomu bylo u dřívějších ročníků. Je dostupná již cena pobytu,
přihláška a další nezbytné dokumenty.

Na všechny zájemce se těší táboroví pracovníci.

 

Web Letního dětského táboru 2018 – ZDE!

Elektronická  přihláška

Fotogalerie předešlého ročníku – ZDE!

2 Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Secured By miniOrange