SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA - Jihomoravský kraj - Okres Blansko
 
Krajské kolo dorostu a Jirkův postup na MČR

Krajské kolo dorostu a Jirkův postup na MČR

V neděli 17. června 2018 se v Brně na stadionu VUT konalo krajské kolo dorostu, kam si z našeho sboru zajistil postup Jirka Plíhal v kategorii staršího dorostu. Po příjezdu do Brna v ranních hodinách a po nutné prezenci, měli jednotlivci čas na plnění testů, jelikož na dráze probíhaly disciplíny družstev. Po skončení družstev se už na dráhu vydali jednotlivci. Jirkovou první disciplínou byl dvojboj, zde se mu v prvním pokusu nepovedlo překonat nejlépe překážku, ale i tak zapisoval pěkný čas 16,94s. Do druhého pokusu šel s tím, že si svůj čas vylepší a to se i povedlo a výsledný čas 16,58s Jirkovi stačil na první místo v disciplíně. Druhá disciplína byla 100 metrů s překážkami. Zde se mu v prvním pokusu nepodařilo sebrat hadici a výsledný čas byl až 22,96s. Druhý pokus si už ale Jirka pohlídal a zaběhl 18,45s a i tento čas, stejně jako na dvojboji, byl časem vítězným. Už se pouze čekalo na výsledky testů z požární ochrany, které nakonec Jirka napsal bez chyby a tak se mohl radovat z postupu na mistrovství České republiky dorostu, které letos pořádá Plzeň na městském atletickém stadionu ve dnech 4. – 5. července.

Jirka si zaslouží za vzornou přípravu a reprezentaci sboru velké poděkování a gratulace k postupu na MČR a nezbývá než Jirkovi popřát hodně štěstí v Plzni.

FOTOGALERIE

One comment

  1. Antonín Filouš

    Gratuluji Jirkovi jménem svým i výboru SDH k postupu na MČR a přeji, ať se mu daří nejen v Plzni, ale i na dalších závodech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Secured By miniOrange