SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA - Jihomoravský kraj - Okres Blansko
 
Zájezd na Slovensko – Přihláška

Zájezd na Slovensko – Přihláška

Vážení členové, příznivci a mladí hasiči,

SDH Petrovice pořádá v neděli 25.6.2017 zájezd v rámci příhraniční spolupráce se Sborem dobrovolných hasičů na Slovensku. Doporučujeme drobné kapesné při zastávkách cestou, a malé občerstvení. V místě konání je strava i pitný režim zajištěn.
Přeprava je zajištěna autobusem na náklady obce Petrovice. Všichni přihlášení budou po celou dobu přepravy i konání akce pojištěni pro případ úrazu (cestovní pojištění a pojištění členů plynoucí ze členství ve spolku). Cesta trvá cca 3,5 hod s krátkou přestávkou.
Plánovaný odjezd z Petrovic od autobusové zastávky 25.6.2017 v 6:30 od autobusové zastávky, příjezd je předpokládán kolem 21 hod. Mladí hasiči a členové účastnící se soutěže se vybaví náhradním oblečením a obuví pro plnění disciplín (sportovní oblečení nebo stejnokroj). Další náležitosti dle počasí a uvážení rodičů. Je nutné mít sebou platný cestovní doklad!!!
Dotazy volejte Janu Filoušovi na tel. 721 084 514 nebo email: sdhpetrovicebk@centrum.cz.
Ještě jednou upozorňujeme na nutnost mít některý z cestovních dokladů (občanský průkaz, cestovní pas). Je výhodné si pro své dítě vyřídit občanský průkaz i před 15 rokem věku. Tato varianta je pro země EU levnější a rychlejší než řešit cestovní pas (http://www.mvcr.cz/clanek/osobni-doklady.aspx) Například vydání průkazu občanu mladšímu 15 let stojí 50 Kč a je vydán do 15 dnů s platností 5 let.
Odeslání formuláře slouží jako souhlas zákonného zástupce s účastí mladistvého na uvedené akci a jako podklad pro zpracování pojištění.
Přihlášky odešlete nejpozději do 15.6.2017.

PŘIHLÁŠKA

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Secured By miniOrange