SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA - Jihomoravský kraj - Okres Blansko
 
Začínáme s venkovními tréninky

Začínáme s venkovními tréninky

Po zimní atletické přípravě kolektivu mladých hasičů v kulturním domě začínáme od středy 11. dubna v 16 hod s tréninky požárně-technických disciplín na místním letišti. Prosíme rodiče, aby děti byly vždy vybaveny vhodnou obuví, pitím a případně náhradním oblečením. Tréninky budou většinou trvat 2 hod. Jelikož se jedná o kolektivní disciplíny a každý člen družstva je důležitou součástí, prosíme děti i rodiče o včasné informování vedoucích o jejich absenci na tréninku případně na závodech. Seznam plánovaných závodů je na webu sboru v Plánu práce SDH na rok 2018.

Rád bych Vás také předběžně požádal o součinnost při zajištění dopravy dětí na soutěže v rámci okresní ligy mládeže. Pokud víte, že vám některý z termínu dle plánu práce vyhovuje, informujte prosím vedoucí, kteří vás pak osloví při organizování soutěže.

Bude-li mezi dětmi z obce nový zájemce o činnost v kolektivu mladých hasičů, tak se může dostavit na úvodní trénink 11. dubna, kde s ním budou probrány možnosti tréninků a představena celá činnost kolektivu MH.

Věřím, že společně dětem připravíme kvalitní podmínky pro dosažení těch nejlepších výsledků.

Mějte se krásně 🙂

Bc. Jan Filouš (velitel sboru)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Secured By miniOrange