SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA - Jihomoravský kraj - Okres Blansko
 
Vesmírná mise – LDT 2017

Vesmírná mise – LDT 2017

Sbor dobrovolných hasičů Petrovice společně s hlavním vedoucím táboru Bc. Janem Filoušem a dalšími táborovými pracovníky se v roce 2017 opět zaměřil na přípravu dalšího, již devátého, letního dětského táboru. Po řadě kladných ohlasů ze strany dětí i rodičů, jsme se rozhodli nadále v této tradiční a výchovné zotavovací akci pokračovat i přes řadu komplikací, které jsou s přípravou, organizací i samotným průběhem spojeny, neboť nás práce s mládeží velmi těší.

Stejně jako v předešlých letech jsme se snažili maximálně přiblížit cenu pobytu dětem a jejich rodičům, aby příliš nezatěžovala rodinný rozpočet. Letní tábor pořádaný naším spolkem je prioritně určen pro děti z kolektivu mladých hasičů jako součást celoroční činnosti, ale také pro další zájemce z Petrovic i okolních obcí.

Termín táboru je již dlouho dobu stanoven na 8. – 15. července 2017, pro to si jej už můžete poznačit do prázdninového kalendáře Vašich dětí. Již potřetí se tábor uskuteční na základně v nedalekém Karolíně, která dětem nabízí příjemné prostředí s kvalitním zázemím,  krásnými lesy a přírodním koupalištěm. Pro děti bude připraven zajímavý program formou celotáborové hry, doplněný dalšími soutěžemi i individuálními aktivitami. Téma letošního táboru je VESMÍRNÁ MISE, a tak je jasná i orientace táborového programu.

Veškeré informace k táboru jsou umístěny na samostatném webu, jak tomu bylo u dřívějších ročníků. Je zveřejněna i cena pobytu, E-přihláška a další nezbytné dokumenty.

Na všechny zájemce se těší táboroví vedoucí.

Web Letního dětského táboru 2017 – ZDE!

E-Přihláška

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Secured By miniOrange