SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA - Jihomoravský kraj - Okres Blansko
 
O Pohár SDH Petrovice – soutěž mladých hasičů

O Pohár SDH Petrovice – soutěž mladých hasičů

V sobotu 9.9.2017 proběhla na hřišti za kulturním domem v Petrovicích soutěž mladých hasičů – O pohár SDH Petrovice zařazená do Okresní ligy mládeže Blansko. Soutěže se zúčastnilo 20 družstev mladších žáků a 11 družstev starších žáků z celého okresu Blansko. Soutěžit se za větrného počasí začalo v 10 hod v disciplínách Požární útok a Štafeta požárních dvojic. Během soutěže byla použita nová časomíra SDH Petrovice, kterou vyrobil Štefan Šurman (měřící a řídící elektronika). Časomíra ST1 spolehlivě zátěžový test výborně zvládla. 

Naši mladší žáci se celkově umístili na 7. místě a starší žáci na 5. místě. Detailní výsledky mladších žáků a starších žáků.

Rádi bychom tímto poděkovali sponzorům a zejména pak všem co se podíleli na přípravách i průběhu soutěže, technické četě a rozhodčím.

Fotogalerie soutěže mladých hasičů

Organizační zabezpečení soutěže: OZ_Pohar_SDH_Petrovice_2017

Záběry z požárního útoku našich družstev:

One comment

  1. Antonín Filouš

    Chtěl bych touto cestou za výbor SDH poděkovat všem, kteří se podíleli na přípravě a hladkém průběhu celé soutěže. Mimo rozhodčích na disciplínách a dalších organizačních pracovníků patří poděkování i těm, kteří finančně nebo jiným způsobem přispěli a také těm, kteří se po celou dobu soutěže starali o občerstvení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Secured By miniOrange